• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Stagiunea 2019 - 2020

Din motive obiective și independente de Teatrul Municipal ARIEL comedia „Între ciocan și nicovală” se amână pentru data de 15 mai 2019

Din motive obiective și independente de echipa Teatrului Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea, comedia „Între Ciocan și Nicovală”, spectacol ce a fost programat vineri, 19 aprilie 2019, la Sala Cinematografului „Geo Saizescu”, se amână pentru data de 15 mai, începând cu ora 18:30. Biletele cumpărate vor fi valabile pe 15 mai a.c. Preț bilet: 30 de lei. Reprezentanții instituției vă mulțumesc pentru înțelegere!

Comedia „Între ciocan și nicovală” aduce pe scena vâlceană  piesa scrisă de Milos Nikolic, a cărei regie artistică poartă semnătura lui Horaţiu Mălăele, iar textul spectacolului este tradus de Veronica Lăzăreanu. Din distribuție fac parte: Maia Morgenstern (Matilda), Mircea Rusu (Grigorie), Dan Constantin (Peter) și Gabriel Popescu (Ivan). Scenografia: Maria Miu, asistent scenografie: Diana Sav, Muzica: George Marcu.

Sinopsis
Un fierar ungur află după mult timp că fiul lui este de fapt fiul unui român, rezultat în timpul războiului, când el era pe frontul sovietic. Soţia sa a făcut un copil tot cu un fierar. Şi nici soţia acestuia din urmă n-a rămas mai prejos în absenţa soţului. Şi ea a făcut un copil cu un soldat fierar rus. Revolta pe care o simte nemţoaica ajunge la paroxism, astfel că doreşte să se răzbune. Comedia trăznită „Între ciocan și nicovală”, în regia lui Horațiu Mălăele, este un Cal Troian ce nu aduce în prim plan doar adulterul (abordat într-o cheie comică), ci şi războiul (cu dramele sale inevitabile), ambele contribuind sistematic la alienarea individului.

Contact

Stirbei Voda, nr.11, Ramnicu Valcea

E-mail: arieltheatre@yahoo.com
E-mail financiar-contabilitate: contabilitate.tmariel@yahoo.com
E-mail cazare-transport:cazaretransport.tmariel@yahoo.com
Telefon: 0350 803 575
Fax: 0350 803 574

Info: 0731.498.999
Rezervari: 0741 287 911