• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Stagiunea 2018 - 2019

Evenimente culturale de marcă ale Teatrului Municipal Ariel Râmnicu Vâlcea la începutul anului 2018

Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea vă invită duminică, 14 ianuarie 2018, de la ora 12:00, la Sala Cinematografului „Geo Saizescu” (adresa: Bulevardul Tineretului 2, Râmnicu Vâlcea, cartier Ostroveni), la premiera spectacolului pentru copii, „Scufița Roșie” de Alin HOLCĂ. “Scufița Roșie” este și ea una dintre poveștile celebre, pe care aproape toți copii o cunosc. Tocmai de aceea Teatrul Municipal ARIEL Râmnicu Vâlcea vă propune o versiune inedită, un musical “dirijat” din umbră chiar de Scufița Roșie, o fetiță descurcăreață și inteligentă, care știe să cânte magistral la vioară. Intriga se construiește și prin prezența unor personaje-surpriză, fapt care conduce spre un deznodământ cu aplomb.
    Regia, scenografia și dramatizarea spectacolului sunt semnate de  Alin Holcă. Din distribuție fac parte Raluca Elena Bunescu (Scufița Roșie), Dan Constantin (Vânătorul), Camelia Constantin (Bunica), Cătălina Sima (Mama), Alexandru Nuță (Lupul), Radu Bunescu (Un purceluș), Georgiana Marin / Olimpia Deaconescu (O capră). Echipa fiind completată de Claudia Neacșu, Cristian Bunescu  (Regie tehnică), Carmen Prodan (Designer costume), Diana Mitulescu (Pictură și butaforie), Ionuț Marinache (Luminist), Liviu Toma  (Sunetist), Gherghina Constantin – Puiu (Recuziter), Anca Șerban (Costumieră) și Adrian Petrescu și Nicolae Arniceru (Mașiniști).

    Afis Intre ciocan si nicovala comunica presa
Și seara, de la ora 18:30, în aceeași locație, vă invităm la comedia care o are în prim plan pe actrița Maia Morgenstern, „Între Ciocan și Nicovală”.
    Un fierar neamţ află după mult timp că fiul lui este de fapt fiul unui român, rezultat în timpul războiului, când el era pe frontul sovietic. Soţia sa a făcut un copil tot cu un fierar. Şi nici soţia acestuia din urmă n-a rămas mai prejos în absenţa soţului. Şi ea a făcut un copil cu un soldat fierar rus. Revolta pe care o simte nemţoaica ajunge la paroxism, astfel că doreşte să se răzbune. Comedia inedită "ÎNTRE CIOCAN ŞI NICOVALĂ", în regia lui Horaţiu Mălăele, este un Cal Troian ce nu aduce în prim plan doar adulterul (abordat într-o cheie comică), ci şi războiul (cu dramele sale inevitabile), ambele contribuind sistematic la alienarea individului.
    Spectacolul este o adaptare după „Fierarii” de Miloš Nikolić, în regia lui Horaţiu Mălăele. Din distribuţie fac parte actorii: Maia Morgenstern, Mircea Rusu, Dan Constantin, Gabriel Popescu.Vă așteptăm cu drag!
Biletele se pot achiziționa de la sediul cinematografului Cinematografului “Geo Saizescu”
(B-dul Tineretului nr. 2A, Râmnicu Vâlcea)

Prețul biletelor:
  • 10 lei spectacolul pentru copii
  • 15 lei spectacolul pentru publicul larg

Pentru mai multe detalii privind activitatea Teatrului Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea, și Cinematografului „Geo Saizescu” ,urmăriți:

http://www.arieltheatre.ro
https://www.facebook.com/teatrul.ariel/
https://www.facebook.com/cinemageosaizescuvl/

Contact

Stirbei Voda, nr.11, Ramnicu Valcea

E-mail: arieltheatre@yahoo.com
E-mail financiar-contabilitate: contabilitate.tmariel@yahoo.com
E-mail cazare-transport:cazaretransport.tmariel@yahoo.com
Telefon: 0350 803 575
Fax: 0350 803 574

Info: 0731.498.999
Rezervari: 0741 287 911