• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Stagiunea 2018 - 2019

”Freud și Bunul Dumnezeu” în premieră oficială la Sala „Zăvoi” a Teatrului Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea

Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea vă invită vineri, 3 februarie 2017, de la ora 18:30, la premiera oficială a spectacolului „Freud și Bunul Dumnezeu” care va avea loc la Sala „Zăvoi” (adresa: Str. Știrbei Vodă nr.11 Parc Zăvoi).

Spectacolul ,,Freud și Bunul Dumnezeu” este realizat după textul inclus în volumul ,,Animalul, acest om ciudat” scris de Mircea M. Ionescu, autorul a 22 de cărţi şi unul dintre dramaturgii români cei mai jucaţi.

Criticul de teatru Ion Parhon a lăudat piesa "Freud și Bunul Dumnezeu": „Dramatismul iubirilor ratate, singurătatea alergătorului pe culoarul lipsit de lauri al decepțiilor și vecinătatea otrăvită a deznădejdii sunt ferite de emfază ori de melodramă, fapt ce tinde să atragă spectatorul într-o confesiune sinceră și viu colorată ori la un dialog cu propriile sale experiențe sentimentale.”

 „Spectacolul se adresează în special publicului matur, dar poate fi vizionat cu succes și de tinerii cu vârste de peste 18 ani. Acesta abordează problematica cuplului ca relație și a cuplului în cadrul familiei.”, a declarat Alin Holcă.
Spectacolul are o distribuție dublă pentru două roluri, urmărindu-se prin aceasta să se ofere posibilitatea cât mai multor actori să joace în acest minunat spectacol. În acest sens, vineri, 3 februarie 2017, distribuție va fi alcătuită din actorii: Alin HOLCĂ, Tatiana SERGHI, Anca OLTEANU și Anca ȘERBAN.

Vă așteptăm cu drag!
Biletele se pot achiziționa de la sediul cinematografului Cinematografului “Geo Saizescu”
(B-dul Tineretului nr. 2A, Râmnicu Vâlcea)
Pentru mai multe detalii privind activitatea Teatrului Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea, urmăriți:
http://www.arieltheatre.ro,
https://www.facebook.com/teatrul.ariel/

Contact

Stirbei Voda, nr.11, Ramnicu Valcea

E-mail: arieltheatre@yahoo.com
E-mail financiar-contabilitate: contabilitate.tmariel@yahoo.com
E-mail cazare-transport:cazaretransport.tmariel@yahoo.com
Telefon: 0350 803 575
Fax: 0350 803 574

Info: 0731.498.999
Rezervari: 0741 287 911