• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Stagiunea 2019 - 2020

În ciuda gerului râmnicenii au sărbătorit Centenarul Marii Uniri în Scuarul „Mircea cel Bătrân”

Începând cu ora 19.00, în Scuarul „Mircea cel Bătrân”, a avut loc un eveniment cultural, unic.
În această seară de 1 decembrie, Teatrul Municipal „Ariel” a prezentat un spectacol extraordinar realizat sub patronajul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, alături de Corul Seminarului Teologic „Sfântul Nicolae” (dirijor preot prof.dr.Dumitru Siluan Scurtu), de Corul „Kids Show” al Liceului de Arte „Victor Giuleanu” (coordonator prof.Robert Pâlșu) și de trupa „RM VL parkour”.
Surpriza serii a fost un show de mapping ce a inclus proiecții grandioase pe clădirea „Sârguința”, documentar realizat cu sprijinul Direcției Județene pentru Cultură Vâlcea (director executiv prof. dr.Florin Epure) și al Arhivelor Naționale – Serviciul Județean Vâlcea (coordonator dr.Ionela Dinescu), instituții care au pus la dispoziție materiale prețioase, unele dintre ele fiind prezentate publicului în premieră.
Pentru buna desfășurare a acestui eveniment, pe lângă partenerii menționați mai sus, amintim Filiala Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România (Președinte Gheorghe Dican și vicepreședinte al UAP din România), Palatul Copiilor Râmnicu Vâlcea (coordonator director prof. Cătălin Sîiulescu) și Centrul de Instruire pentru Geniu, EOD și Apărare CBRN „Panait Donici” din Râmnicu Vâlcea.


Contact

Stirbei Voda, nr.11, Ramnicu Valcea

E-mail: arieltheatre@yahoo.com
E-mail financiar-contabilitate: contabilitate.tmariel@yahoo.com
E-mail cazare-transport:cazaretransport.tmariel@yahoo.com
Telefon: 0350 803 575
Fax: 0350 803 574

Info: 0731.498.999
Rezervari: 0741 287 911