• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Stagiunea 2018 - 2019

Teatrul Municipal ARIEL continuă și în acest an parteneriatul cu Școala "Micilor Vedete"

Școala „Micile Vedete” este prima școală de film și televiziune pentru copii din România, având în portofoliu 25 de filme pentru copii, iar 5 dintre acestea au fost selecționate și au participat la Festivalul de Film de la Cannes, în perioada 2010-2015.
În parteneriat cu Teatrul Municipal ARIEL și cu alte instituții din Râmnicu Vâlcea, în perioada 17-18.01.2018, la Cinema "Geo Saizescu", am proiectat filmul "Detectivul talentat", cel mai recent mediumetraj al școlii noastre.
Au participat la proiectie elevii Școlii Gimnaziale nr. 10, Școlii Gimnaziale nr. 13 și Școlii Gimnaziale "Anton Pann". Au fost, în total, aproximativ 1600 de elevi și cadre didactice.

Sinopsis "Detectivul talentat":
În episodul anterior, Erica și Alexia au câștigat concursul de talente cu spectacolul "Andromeda", iar premiul consta în 3 zile de filmare pe platourile de la Castel Film. Fetele sunt extrem de fericite, numai că le lipsește un subiect. Inspirându-se din realitatea apropiată, fetele decid să facă un film cu detectivi și cine poate fi mai potrivit pentru rolul principal dacă nu însuși Detectivel? Numai că acesta nu vrea sub nici un chip să apară în fața camerelor de filmat din cauza ca are trac.
În timpul filmărilor are loc o dispariție misterioasă, pe care Detectivel și Silviu încearcă să o deslușească, pentru a continua filmările. De pe platoul de filmare dispare Daria, fetița care declanșează conflictul în film, care nu mai dorește să filmeze deoarece la finalul zilei de filmare părinții ei se vor despărți. Astfel, planul ei este să se ascundă pe o perioada nedeterminată și să își facă provizii pentru a se ascunde cât mai mult timp. Filmul evidențiază importanța unei relații solide între membrii oricărei familii, în special atunci când este implicat un copil.
Descriere Școala de Film și Televiziune pentru Copii Micile Vedete Școala de Film și Televiziune pentru Copii „Micile Vedete” (www.micilevedete.ro) este un proiect educațional nonguvernamental, unic în România, care se adresează exclusiv copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, oferind instrumente de dezvoltare personală și inteligență emoțională prin intermediul a trei discipline inovative, special create și adaptate: Tehnica de filmare, Interpretare și Dictie pentru copii.
La 7 ani de la înființare, Școala „Micile Vedete” se mândrește cu un portofoliu de 25 de filme de scurt și mediu metraj pentru copii, majoritatea cu teme educative, care au avut importante participari la festivalurile de film pentru copii din Europa, Statele Unite, Orientul Mijlociu, Asia și Australia, dar și peste 40 de apariții ale copiilor în spoturi publicitare, sociale și filme de lung metraj.

Mai jos, puteți accesa 3 dintre trailerele celor mai recent filme educative de mediumetraj pentru copii, din seria filmelor cu detectivi:
Detectivul talentat - https://youtu.be/ygFb4s_T8Ls
Trădarea - https://www.youtube.com/watch?v=YG6hdJi-cso
Școala de detectivi - https://www.youtube.com/watch?v=MMq6XAqCHHg&t=2s

Contact

Stirbei Voda, nr.11, Ramnicu Valcea

E-mail: arieltheatre@yahoo.com
E-mail financiar-contabilitate: contabilitate.tmariel@yahoo.com
E-mail cazare-transport:cazaretransport.tmariel@yahoo.com
Telefon: 0350 803 575
Fax: 0350 803 574

Info: 0731.498.999
Rezervari: 0741 287 911