• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Stagiunea 2018 - 2019

Teatrul Municipal Ariel Râmnicu Vâlcea vă invită la o lansare de carte intitulată „IRUTIM MITURI”

Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea în parteneriat cu Muzeul de Artă „Casa Simian”, vă invită vineri, 11 mai 2018, începând cu ora 18:00, la o lansare de carte (de poezii) intitulată „IRUTIM MITURI”, autor Daniela Ionescu, eveniment ce va avea loc la Muzeul de Artă  „Casa Simian”.
Daniela IonescuDaniela Ionescu (n. 1953, Râmnicu Vâlcea) a absolvit în 1976 Universitatea București, Facultatea de Limbi Germanice, secția Engleză-Franceză.
A activat ca profesoară de limba engleză la Liceul Pedagogic și la Colegiul Național „Alexandru Lahovari” din orașul natal.
Traducerea și poezia se constituie în preocupări de suflet. A publicat volumele de poezii: Fără tine (2005) și La ce Bun Poezia (2011).
Una dintre poeziile de marcă ale prezentului volum este  „Mărturisire”:
„uneori / cuvintele rămân suspendate, / frazele neterminate, / tot mai eliptice / aruncându-mă / într-un abis rece, / fără fund. / Orice gest / sau cuvânt devine inutil / sau o ia razna, / alergând pe / cai sălbatici, / spre o lume nebănuită, / unde hohotește / râsul-plânsul.”
Vor fi invitați domnii: Doru Moțoc și Sorin Movileanu.
Vor recita actorii: Camelia Constantin, Gabriel Popescu, Dan Constantin. Scenariu și regia poartă semnătura Cameliei Constantin.

Pentru mai multe detalii privind activitatea Teatrului Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea și Cinematografului „Geo Saizescu”, urmăriți:

http://www.arieltheatre.ro
https://www.facebook.com/teatrul.ariel
https://www.facebook.com/cinemageosaizescuvl

Contact

Stirbei Voda, nr.11, Ramnicu Valcea

E-mail: arieltheatre@yahoo.com
E-mail financiar-contabilitate: contabilitate.tmariel@yahoo.com
E-mail cazare-transport:cazaretransport.tmariel@yahoo.com
Telefon: 0350 803 575
Fax: 0350 803 574

Info: 0731.498.999
Rezervari: 0741 287 911