• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Stagiunea 2018 - 2019

Lansare de carte "Simțiri și neSimțiri din Spirit și Ego" de Liviana Ram Popp

Duminică, 8 octombrie, ora 17:00, la Cinema "Geo Saizescu"
LANSAREA DE CARTE:
Simțiri și neSimțiri Din Spirit și Ego  de Liviana Ram Popp

Este o „carte-restart” pe care o iubești deja! Conține informații, exerciții si tehnici  surprinzătoare de viață, trăire și simțire! Cu toate că are instrucțiuni de folosire și recomandări practice, nu este un ghid sau un manual tehnic. Este o „carte-impuls”, o variantă personală de reinventare, uimitoare prin claritate, simplitate și strălucire!
Peste tot, pe Internet, găsesti mii de articole și specialiști care te învață ce să mănânci, cum să mănânci, cum să te miști, cum să vorbești sau cum să respiri. E în regulă, dar... OARE SUFLETUL NU ARE NIMIC DE SPUS în toată această ecuație?
În acestă carte ascultăm puțin de vocea sufletului, vedem cum putem da curs  acelei chemări lăuntrice către armonie interioară. Metodele descrise în carte sunt verificate și pot fi aplicate cu ușurință de către oricine își dorește o schimbare pozitivă în viața sa. Pas cu pas, totul este posibil.
„Nimic nu este ceea ce pare. Omul are putere și strălucire interioară nebănuită. Dacă ar reuși să și le recunoască, să și le asume și să le folosească, lumea sa interioară s-ar   schimba într-o fracțiune de secundă.”

Contact

Stirbei Voda, nr.11, Ramnicu Valcea

E-mail: arieltheatre@yahoo.com
E-mail financiar-contabilitate: contabilitate.tmariel@yahoo.com
E-mail cazare-transport:cazaretransport.tmariel@yahoo.com
Telefon: 0350 803 575
Fax: 0350 803 574

Info: 0731.498.999
Rezervari: 0741 287 911