• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Stagiunea 2018 - 2019

Zilele Recoltei la Râmnicu Vâlcea au ajuns la cea de-a şaptea ediţie

Zilele Recoltei la Râmnicu Vâlcea
În primul week-end din luna octombrie, conform tradiţiei, la Râmnicu Vâlcea se organizează o nouă ediţie – cea de-a şaptea – a evenimentului ”Zilele Recoltei”.
După ce ultimele ediţii s-au desfăşurat, din cauza lucrărilor de modernizare a zonei centrale, într-o locaţie inadecvată, ediţia din 2017 revine în Scuarul Mircea cel Bătrân, reunind zeci de producători – persoane fizice şi juridice – de produse agricole şi alimentare din judeţul Vâlcea, dar şi din alte judeţe ale ţării, nelipsind dintre aceştia brandurile locale de renume din domeniul producţiei alimentare. Aşadar, începând de sâmbătă, 7 octombrie, şi până marţi, 10 octombrie, cei interesaţi sunt aşteptaţi în centrul Râmnicului pentru a se bucura de fructe, legume, murături, produse apicole, must proaspăt stors sau produse tradiţionale din carne, din peşte şi din lapte.

În zilele de week-end, în măsura în care condiţiile meteorologice o vor permite, se vor desfăşura şi mai multe activităţi artistice, printre care spectacole folclorice ale Ansamblului ”Rapsodia Vâlceană” al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Creaţiei Tradiţionale Vâlcea, spectacole de teatru pentru copii şi publicul larg puse în scenă de actorii Teatrului Municipal ”Ariel”, un concert susţinut de tinerii Fanfarei ”Gabriel Chaborschi” a Palatului Copiilor şi a Liceului de Artă sau spectacole de dansuri populare ale Asociaţiei ”Ciuleandra”.
Ediţia de anul acesta se desfăşoară pe o perioadă mai lungă decât în mod obişnuit – patru zile – pentru a cuprinde şi marca ziua de 10 octombrie în care, începând din acest an, se sărbătoreşte Ziua naţională a produselor agro-alimentare româneşti, conform Legii nr. 187/2017.
Deschiderea oficială a Zilelor Recoltei 2017 va fi sâmbătă, 7 octombrie, la ora 10.00.

Luni, 9 octombrie, Teatrul Municipal ARIEL prezintă "La ceas", în Centrul Civic, începând de la ora 12:00, spectacolul pentru copii "RINA DETECTIV SAU LUMEA MAGICĂ", de Tatiana Serghi, regia și scenografia Veronica Popescu
Marți, 10 octombrie, Teatrul Municipal ARIEL prezintă "La ceas", în Centrul Civic, începând de la ora 12:00, spectacolul "PĂPUȘARUL", după texte de Vasile Alecsandri

Contact

Stirbei Voda, nr.11, Ramnicu Valcea

E-mail: arieltheatre@yahoo.com
E-mail financiar-contabilitate: contabilitate.tmariel@yahoo.com
E-mail cazare-transport:cazaretransport.tmariel@yahoo.com
Telefon: 0350 803 575
Fax: 0350 803 574

Info: 0731.498.999
Rezervari: 0741 287 911