• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Stagiunea 2019 - 2020

În contextul epidemiologic cauzat de coronavirus s-a decis anularea spectacolelor și a evenimentelor artistice organizate de Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea la Cinematograful „Geo Saizescu” și la Casa de Cultură a Sindicatelor în perioada 1 - 14 octombrie 2020.
Având în vedere contextul epidemiologic cauzat de coronavirus și ultimele decizii impuse de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea, corform Hotărârii nr. 25 din 30.09.2020, privitor la măsuri suplimentare în vederea gestionării pandemiei de coronavirus (SARS-CoV-2) în județul Vâlcea s-a decis anularea spectacolelor și a evenimentelor artistice organizate de Teatrul Municipal „Ariel” la Cinematograful „Geo Saizescu” și la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Așadar, toate reprezentațiile din perioada 1- 14 octombrie 2020 în cele două săli de spectacole vor fi reprogramate.
Este vorba de următorul program de spectacole:
- duminică, 4 octombrie, la Cinema „Geo Saizescu”, ora 12:00, „Scufița Roșie”, scenariul, adaptarea și regia Alin Holcă - spectacol pentru copii (preț bilet 10 lei)
 - duminică, 4 octombrie, la Cinema „Geo Saizescu”, ora 18:30, „Comedia zorilor”, de Mircea Ștefănescu, regia Alexandru Boureanu - spectacol pentru publicul larg (preț bilet 15 lei)
- joi, 8 octombrie, la Cinema „Geo Saizescu”, ora 18:30, „Steaua fără nume”, de Mihail Sebastian, regia Vlad Popescu - spectacol pentru publicul larg (preț bilet 20 lei)
- vineri, 9 octombrie, la Cinema „Geo Saizescu”, ora 18:30, „Steaua fără nume”, de Mihail Sebastian, regia Vlad Popescu - spectacol pentru publicul larg (preț bilet 20 lei)
- sâmbătă, 10 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, ora 19:30, „Crai Nou” – cu participarea extraordinară a OZANEI BARABANCEA, scenariul și regia Mihaela Mihai - spectacol pentru publicul larg (preț bilet 30 lei)
- duminică, 11 octombrie, la Cinema „Geo Saizescu”, ora 12:00, „Danilă Prepeleac” după Ion Creangă, regia Boris Melinti - spectacol pentru copii (preț bilet 10 lei)
De îndată ce nu vor mai exista riscuri, Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea își va relua activitatea, iar publicul va fi informat prin toate căile de comunicare cu privire la desfășurarea programului de spectacole.
Mulțumim pentru înțelegere!
Conducerea Teatrului Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea

Teatrul Municipal „Ariel” prezintă one-woman-show-ul „Valoroasa Actriță fără Teatru” la Centrul de Cultură „George Apostu” din Bacău

Noi „Provocări colocviale”, la Centrul de Cultură „George Apostu” - „DESPRE ACTUALITATE ȘI TEATRALITATEA EI”


Într-o lume guvernată de rigorile stării de alertă, Centrul de Cultură „George Apostu” vă propune să rămânem în stare de veghe spirituală în cadrul unor noi „Provocări colocviale”, care vor aduce în prim plan dramaturgia românească actuală și prelungirea firească a acesteia în cadrul artelor spectacolului - reprezentația teatrală. Tema aleasă pentru această nouă întâlnire culturală este „Despre actualitate și teatralitatea ei”. Au acceptat să răspundă pozitiv acestei provocări dramaturgul Mircea M. Ionescu și Teatrul Municipal „Ariel”, Râmnicu Vâlcea.
„Provocările colocviale” au un format extins, programul derulându-se pe parcursul a două zile, după cum urmează:
* joi, 10 septembrie 2020, ora 17.00
 - conferința cu titlul „Despre actualitate” susținută de Mircea M. Ionescu, urmată de un dialog cu publicul participant;
- „Spectacolul cărții”, în cadrul căruia prozatorul, dramaturgul, criticul de teatruDinu Grigorescu va prezenta cele mai recente volume ale dramaturgului Mircea M. Ionescu: „Dallas 2020” și „Finis coronat (virus) opus! sau Nebună poftă de viață pe timp de pandemie”; reamintim faptul că Mircea M. Ionescu a fost recompensat în anul 2019de Academia Română cu Premiul „Ion Luca Caragiale”– secțiunea Dramaturgie, pentru volumul „Bărbatul cu trei picioare”, apărut la Editura Tracus Arte, în anul 2017;
- programul zilei de 10 septembrie include un inedit recitalsusținut de Adrian Petrescu (oboi și soprano saxofon), solist al Filarmonicii „George Enescu” din București;
- amfitrionul evenimentului cultural este Gheorghe Geo Popa, cel care semnează și prefața volumului „Finis coronat (virus) opus! sau Nebună poftă de viață pe timp de pandemie”.

vineri, 11 septembrie 2020, ora 20.00
 -spectacolul „Valoroasa actriță fără teatru”,Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea, după piesa lui Mircea M. Ionescu,într-o interpretare de excepție a actriței Cătălina Sima, regia și scenografia Alin Holcă; coregrafia spectacolului este realizată de Mălina Andrei.

Evenimentele vor avea loc în spațiul deschis al Grădinii cu statui a Centrului de Cultură „George Apostu”și se vor desfășura cu respectarea strictă a normelor în vigoare cu privire la starea de alertă. Biletele pentru spectacolul de teatru se găsesc la:Centrul de Cultură „George Apostu”, str. Crângului nr. 18, și pe platformelewww.myticket.ro, www.entertix.ro.

Programul cultural pentru anul 2020 al Centrului de Cultură „George Apostu” se desfăşoară sub genericul „Artă, Cultură, Tradiție – Călătorii spre eternitate”.

Biroul de presă
Centrul de Cultură „George Apostu”

Contact

Stirbei Voda, nr.11, Ramnicu Valcea

E-mail: arieltheatre@yahoo.com
E-mail financiar-contabilitate: contabilitate.tmariel@yahoo.com
E-mail cazare-transport:cazaretransport.tmariel@yahoo.com
Telefon: 0350 803 575
Fax: 0350 803 574

Info: 0731.498.999
Rezervari: 0741 287 911

 

Anunturi

Anunt proiecte de management Teatrul Municipal ”Ariel” 2017
Anunţ public
Dispoziţie primar
Caiet de obiective
Regulament de organizare şi desfăşurare a concursului
Declaratie înscriere concurs proiecte de management
Declaratie pe propria raspundere care atesta ca persoana nu a desfasurat activitate de politie politica
Declaratie pe propria raspundere care atesta ca persoana nu a fost destituita din motive imputabile
Declaratie pe propria raspundere renuntare functie de conducere
Model adeverinta vechime
Rezultatul Etapei I – analiza proiectelor de management
Rezultatul concursului de proiecte de management la Teatrul Municipal ”Ariel” – Râmnicu Vâlcea
REZULTATUL FINAL AL CONCURSULUI TEATRUL MUNICIPAL ARIEL - 2017
Anunt concurs casier
Anunt examen promovare personal contractual
Rezultate selectie dosare examen promovare
Rezultate selectie dosare concurs casier
Anunt rezultate examen promovare
Anunt rezultate proba scrisa concurs casier
Rezultate proba interviu concurs casier
Anunt rezultate finale concurs casier
Anunt concurs artist plastic
Rezultate selectie dosare concurs artist plastic
Rezultate proba practica concurs artist plastic
Rezultate proba interviu concurs artist plastic
Rezultate finale concurs artist plastic
Anunt concurs - Economist, studii superioare, gradul IA S
Anunt selectie dosare - Economist, studii superioare, gradul IA S
Anunt Examen promovari
Rezultate proba scrisa examen economist
Rezultat selectie dosare promovari
Rezultat interviu concurs economist
Rezultate examen promovare in grad-treapta profesionala
Rezultate finale examen economist
Anunt examen promovare august 2020
Anunt selectie dosare examen promovare august 2020
Anunt rezultate examen promovare august 2020